Correct Mineralogy - We'Ll Leave The Armani On For You.

Student 2016

Student 2016
Kan inte förså att jag ska ta studenten i juni! Det ska bli så underbart att slippa detta fängelset som även kallas skola. i tolv år är detta det som jag har gjort på hetid, känns både så skönt och lite läskigt att inte komma tillbaka hit efter sommaren. Det är ju ändå en slags trygghet att gå i skolan, det är jag ju säker på hur man gör. Hur som helst har jag på något sätt råkat bli ansvarig för att fixa studenflak

Mycket att tänka på!
Jag förstår inte hur jag konde bli ansvarig för detta, jag som är väldigt sista sekunden och tar saker som dom kommer. Men nu måste det bli ändring på det helt enkelt. Men det är ju mycket att tänka på när man ska fixa ett flak, man måste till exempel hyra ljud, om det nu inte skulle ingå i själva flaket. Sen måste jag hitta något att dekorera flaket med, vad har man på ett flak? Björkris? Girlanger? Jag vet i alla fall att man har lakan hängandes på sidorna som man har skrivit något kul på. Sen är det ju mycket att tänka på allmänt under tredje och sista året i gymnasiet. Man ska göra gymnasiearbetet, massa nya kurser, starta ett UF-företag osv. 

Efter studenten
Vad ska man göra efter studenten? Det finns ju så mycket att välja på, man kan ju göra i princip vad man vill. Resa, plugga vidare, börja jobba osv. Jag vet inte vad jag ska göra, ska man jobba först för att samla pengar och sen resa eller ska jag resa först och sen jobba på heltid? Med många alternativ följer ju många svåra val. Men som tur är har jag ett helt skolår på mig att bestämma mig för något som jag tycker verkar kul.